Élet-Stílus

Magyaros karácsonyi lovas gála készül

Magyar történelmi lovas show-t tekinthet meg a közönség, december 16-án és 17-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadáson közreműködik a Román Sándor vezette Experidance tánctársulat.

A karácsonyi gálán a magyar lovasélet- és sport szereplői először állnak majd együtt a rivaldafényben. Az Apassionata Extra szervezői szerint az előadás elsősorban a lovas kultúra összefonódását jeleníteni meg a történelemmel, mondavilággal, irodalommal és zenével.

Az előadáson láthatunk hagyományőrzőket, csikósokat (ahogy videónkból kiderül, kicsiket és nagyokat egyaránt), kaszkadőröket, lovas íjászokat, solymászokat, és a különböző lovas szakágak válogatott sportolóit.

Az előadásra a 11 kamionnal szállítják majd a felszerelést, ami a hang- és fénytechnikán kívül a hordozható lóistállókat, a speciális padlóburkolókat, melegítő berendezéseket is tartalmazza. A speciális padlóburkolást több tonnányi homokkal fedik majd be.

Az Apassionata Európa legnépszerűbb lovas produkciója, évente félmillióan látogatják. A hazai közönség tavaly először találkozhatott a Budapest Sportarénában a nemzetközi műsorral.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik