zzz
Élet-Stílus

Várkonyi Andrea gyereket vár Bochkor Gábortól

Akkor mondta ki a szülész-nőgyógyász a végérvényes diagnózist: természetes úton sohasem lehet gyermeke. A sors azonban másképp döntött.








Várkonyi Andrea gyereket vár Bochkor Gábortól 1



dfdfgdfggh

Várkonyi Andrea gyereket vár Bochkor Gábortól 1ghgh
Várkonyi Andrea gyereket vár Bochkor Gábortól 3

Várkonyi Andrea, a TV2 esti hírműsorának vezetője, amint arról a Story is jó néhányszor írt már annak idején, hat éve ment férjhez. Még az orvosi egyetemen szövődött a szerelem, ahol a férj gyereksebészként, Andrea belgyógyászként végzett. Andreát azonban az orvosi hivatás mellett más is vonzotta, így lett belőle végül műsorvezető. Közismert ember, akit persze újságírók tucatjai kérdeznek.
• “Bizonyára akadtak olyanok, akik azt » « dekel a család. Amikor már országosan « » lettem, rendre a gyerekvállalásról faggattak az újságírók, azt kérdezgették, hogy mikor » « . Minden egyes ilyen kérdés a szívembe szúrt. Soha semmire nem vágytam jobban, mint arra, hogy saját gyerekem legyen… És nem csak én, hanem a férjem is. Mindent, tényleg mindent megtettünk azért, hogy gyerekünk szülessen, nagyon vágytunk rá. De amikor válaszolni kellett a riportereknek, nyeltem egy nagyot, és azt mondtam, még nem érkezett el az idő…”






Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik