Élet-Stílus

Játék ez, vagy maga a valóság?

Gengsztersztori élőben! Képzeld el, nem nézed a történetet, hanem benne vagy! Ami olyan, mint a filmeken, az veled is megtörténik!

Nem kell hozzá időgép, nem kell semmilyen hókuszpókusz, egyszercsak körülvesz a 20-as évek füstös swing hangulata, csíkos öltönyös gengszterek. Dörren egy lövés és nincs visszaút, már nemcsak nézője vagy a történetnek.

A játék sokkal több, mint játék. A szesztilalom idején vagyunk, titkos jelszavakat mormolunk a pincér fülébe, hogy egy álca kávéscsézébe mérjen egy kis viszkit a jobbikból. Titokzatos alakok tűnnek fel az éjszakában, a rulett asztalnál pörög a golyó és pörögnek a dollárok. Már nem lehet elválasztani a játékot, a képzeletet és a valóságot.

Üdvözlünk az Élet Színházában!

A dolog annyira egyszerű, ki ne álmodozna arról, hogy ne csak kívülről nézzen izgalmas, vicces, vagy szerelmes történeteket? Ki ne ábrándozna arról, végre ő maga legyen a szereplője a sztorinak, hogy érezze, megtapasztalja mondjuk egy nyomozás izgalmát, hogy az időben úgy röpködjön, akár a mesehősök? Mindannyiunk ősi vágya, íme teljesülhet!

Az Élet Színháza előadásai olyan programokat kínálnak, amiben a résztvevők nem egy szokásos színházi előadás szemlélői, hanem az események sűrűjében maguk is a történet részesei lesznek. A profi színészekkel közösen alakíthatják az estét.

Egy születésnapra készülődik a 20-as évek Chichagojának kemény olasz maffiaklánja, ám a születésnapi ünneplést egy pisztolylövés egy pillanat alatt átalakítja a gyilkos utáni hajszává. Valaki a klán tagjai közül húzta meg a ravaszt. De kicsoda? A jelek, az információk, a szemtanúk előkerítése az este legnagyobb feladata, közben pörög a rulett, titkos szeszmérés fokozza a hangulatot, fellépésre várják a csodálatos Josephin Bakert, és úgy tűnik, ezen az estén bármi megtörténhet…. És meg is történik…

Egy céges buli, vagy egy nagy baráti összejövetel ezúttal sokkal több lehet, mint bármikor máskor. Amin olyan történhet, ami eddig az életedben még sohasem…

Bővebb információ az Élet Színházáról és további real time sztorikról: www.eletszinhaza.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik