Élet-Stílus

World Travel Awards díjat kapott a gödi Pólus Palace

World Travel Awards (Világ Utazási Díj) kitüntetésben részesült a másfél éve Gödön megnyílt Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel.

A nemzetközi elismerésről szóló oklevelet a napokban veheti át a szálloda képviselője Londonban. Wolf Lívia, az intézmény sajtóreferensének az elmondása szerint, utazási szakértők 13 éve osztják ki évente az elismerést jelentő World Travel Awards díjat, amelyért a világ 200 országában versengenek és 170 ezer szakértő véleményét veszik hozzá figyelembe. A Resort (üdülő) kategóriában most először ítélték oda magyar szállodának a díjat, 110 ezer szavazatot kapott.

A Pólus Palace magánberuházásban épület, 58 szoba várja a vendégeket, a szálloda mellett pedig 72 hektáron egy 18 lyukú, nemzetközi versenyekre is alkalmas golfpálya működik. A szálló széleskörű szolgáltatásokkal áll a személyzet a vendégek rendelkezésére, ezen belül külön úgynevezett golfszimulátor termet is berendeztek, ahol rossz idő esetén vagy télen gyakorolhatnak a versenyzők. Az intézményhez lovarda, fittness centrum is tartozik, s az elismerést a különösen figyelmes kiszolgálással érdemelte ki a szálloda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik