Élet-Stílus

November végén startol a Windows Vista

Nem csúszik tovább a Microsoft új operációs rendszerének megjelenése, a redmondi óriás az üzleti bevezetést november 30-ra tűzte ki.

A Microsoft vezetői szerint új mérföldkőhöz érkezett a Windows Vista fejlesztése, november 30-án New Yorkban óriási rendezvény keretén belül startol az új Office és a Vista. A “New Day for Business” elnevezésű eseményt Steve Ballmer jelentette be a sajtó számára. A Vista üzleti megjelenése alkalmából rendezett bemutatón személyesen Ballmer prezentálja majd az új rendszer működését.

A cég vezetője különösen fontosnak tartotta a cég életében a most megjelenő programokat, és kiemelte, hogy az üzleti verzió megjelenése után, a terveknek megfelelően kerülnek majd a boltokba az otthon felhasználóknak szánt verziók is.

Igazán érdekes a hírt annak fényében megvizsgálni, hogy a legnagyobb elemző cégek sokáig nem láttak semmilyen esélyt arra, hogy a Microsoft képes lesz karácsonyra elkészülni az új Window-al.

Az most már szintén egyértelmű, hogy az otthoni felhasználóknak mindenképpen várni kell jövő év elejéig az operációs rendszer-váltással. Tehát, akik karácsonyra már Vistát szerettek volna venni, azoknak más ajándékban kell gondolkozni, mert a szép új dobozos Vista csak kora tavasszal kerül a polcokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik