Élet-Stílus

Vlak a Fehérvár új vezetőedzője

A várakozásoknak megfelelően a horvát Marijan Vlak lett a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő FC Fehérvár új vezetőedzője.




Vlak a Fehérvár új vezetőedzője 1

magyarfoci.lap.hu

Vlak a Fehérvár új vezetőedzője 1
Vlak a Fehérvár új vezetőedzője 3

Csertői Aurél utódját szombaton mutatták be sajtótájékoztatón Székesfehérváron. Vlak megbízatása hétfőtől december 31-ig szól. Az elvárás vele szemben, hogy több fiatal játékost építsen be az együttesbe, amellyel a következő idényben ki kell harcolnia a nemzetközi szereplés jogát.


A szakember már dolgozott a magyar első osztályban, 1998 decemberétől 1999 júniusáig irányította a Ferencváros csapatát, amellyel ezüstérmet szerzett. Az 1998-as világbajnokságon a bronzérmes horvát válogatott másodedzője volt.

Vlak egyik segítője is horvát lesz, Braovic Hrvoe, a másik Németh Zoltán, aki szombaton a Budapest Honvéd ellen ül a Fehérvár kispadján. Szintén a sajtótájékoztatón derült ki, hogy távozik a csapattól Vincze Zoltán és Schwarz Zoltán.

A korábbi vezetőedzővel, Csertői Auréllal a szerdai kupakudarc után csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést a székesfehérvári klub.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik