Élet-Stílus

Győr

admin
admin

2006. 10. 15. 16:24

Az egész országban megkezdődik a szovjet csapatok felvonulása, a várost is körbezárják. Győrött a Dunántúli Nemzeti Tanács elrendeli a munka fölvételét. Szigethy Attila a rend helyreálltására hivatkozva visszahívja Földes Gábort a nemzeti tanácsba.


A győri vagongyár munkástanácsa a semlegesség bejelentése után a sztrájkot “külpolitikailag értelmetlennek, belpolitikailag pedig feltétlenül károsnak tartja”, ezért elrendeli a munka hétfői felvételét. Ugyanerre szólítják föl azokat az intézményeket és vállalatokat, akik eddig a vagongyár példáját követték.


vissza a címlapra
  • Címkék:
  • '56

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.