Élet-Stílus

Újabb Skype-telefon

A NETGEAR Skype WiFi telefon (SPH101) az első olyan Skype által hitelesített eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a kommunikációs programot a vásárlók számítógép nélkül használhassák vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Az új WiFi telefon bárhol működik a világon, ahol a felhasználónak biztonságos vagy szabad hozzáférése van egy WiFi hálózathoz – otthonban, irodában, nyilvános hotspot-on, vagy olyan községi vezeték nélküli access point-on, ahol nincs szükség böngésző-alapú hitelesítésre. A cég az eszközt a Skype szoftverrel előre feltöltve úgy szállítja, hogy azt a dobozból kivéve azonnal használni is lehet.

A telefon képernyő menüjén mutatja az elmentett Skype kapcsolatokat, illetve online elérhetőségüket csakúgy, mint ahogy számítógépes verzióban. A NETGEAR Skype WiFi telefonja lehetővé teszi a hívások átirányítását mobil vagy vezetékes telefonokra, illetve más felhasználó nevére (ehhez SkypeOut szükséges), Az új Skype telefon szoftverfrissítései vezeték nélkül elérhetőek, a frissítéshez sem USB kábel sem asztali számítógép nem szükséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik