Élet-Stílus

Már szavazhatunk az év internetes kereskedőjére

Egy hónapon keresztül tart az év internetes kereskedője díj közönségszavazási időszaka. A közönségszavazás után a neves szakértőkből álló zsűri dönti el, hogy ki kapja a címet.

Az idei internetes közönségszavazás a www.evker.hu internetes oldalon folyik 2006. szeptember 15. és október 15. éjfél között, de a tavaly használt www.azevinterneteskereskedoje.hu oldal is tovább működik.

A szavazás után kialakult sorrend alapján a neves szakértőkből álló szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül – több körös elbírálás után – először kijelöli az általa legjobbnak minősített 10 e-kereskedőt, majd közülük azt az egyet, aki megkapja az Év Internetes Kereskedője Díjat.

A zsűri a döntéshez többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeket, a honlapok színvonalát, felhasználó-barátságát, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is. A díj ünnepélyes átadására november 8-án kerül sor.

2005-ben az Év Internetes Kereskedője Díjat a bookline.hu nyerte. A szakmai zsűri a Bortarsasag internetes oldalt választotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjévé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik