Élet-Stílus

Útfelújítások: következik a XV. és a IV. kerület

Újabb útfelújítások kezdődnek Budapesten a XV. kerületi Epres soron és a IV. kerületi István úti csomópontban – tájékoztatta a fővárosi önkormányzat szerdán az MTI-t.

A közlés szerint a XV. kerületi Epres sor felújítása miatt lezárják az útszakaszt a Széchenyi tér és a régi Fóti út között. A munkálatok során új aszfaltréteg kerül az útra, és a szegélyeket is átépítik. A felújítás alatt az autósok terelőúton közlekedhetnek. Az útszakaszt várhatóan szeptember 25-én használhatják újra az autósok.

Átépítik a IV. kerületi István úti csomópontot, a Lőrinc utca és a Deák Ferenc utca között. A felújítás idejére a teljes csomópontot lezárják a forgalom elől, és több utca, így a Görgey Artúr, a Klauzál, a Csokonai és Deák Ferenc út a kivitelezés teljes idejére zsákutcává válik. A csomópontot várhatón szeptember 30-án adják át ismét a forgalomnak.

A sajtóiroda közlése szerint visszaállt a forgalom a XV. kerületi Rákospalotai körvasútsornál, mert befejeződött a körvasútsor felújítása. Így ismét járható a Kolozsvár utca és az Árvavár utca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik