Élet-Stílus

BL Tippjáték szabályzat

admin
admin

2006. 09. 08. 16:08Szabályok:

A játékban részt vehet minden regisztrált személy. A játékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Zrt. (továbbiakban Szervező), és a Netrix Kft. dolgozói, és azok hozzátartozói.

A játék időtartama: 2006. szeptember 8. – 2006. december 12.

A játék során előre meg kell tippelni a 2006-2007. évi UEFA Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek eredményeit. Az eredményes tippekért pontot kapnak a játékosok. A győztes csapat vagy a döntetlen eredmény eltalálásáért meccsenként 3, az eredmény pontos megtippeléséért pedig további 5 pont jár. A tippeket egészen a meccsek kezdetéig lehet módosítani. A játékba az indulásától kezdődően folyamatosan be lehet szállni még akkor is, amikor a Bajnokok Ligája már elkezdődött. A lejátszott mérkőzésekre ilyenkor a játékos már nem tippelhet, azokért pontot nem kaphat.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Az eredményeket csak regisztrált játékosaink tippelhetik meg. Kérjük, hogy a regisztráció során valós adatokat adjon meg, mivel az esetleges nyereményekről a megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni. Az FN korábban regisztrált felhasználóinak csak be kell lépniük és már tippelhetnek is.
Tippjátékunkra történő regisztrációval Ön egyben a FigyelőNet regisztrált felhasználójává válik.


Nyeremények:

A megszerzett összpontszám alapján a játék végén egy nyertest hirdetünk, aki megnyeri a játék fődíját, amely egy két személyes prágai hosszú hétvége. (4 nap, 3 éjszaka)

Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.

A játék során a játéknaponként (szeptember 12-13., szeptember 26-27., október 17-18., október 31, november 1., november 21-22., december 5-6.) a legtöbb pontot elérő játékosok között, játéknaponként 1-1 Heineken partihordót sorsolunk ki.

A nyerteseket a sorsolásokat követően a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben az e-mail cím érvénytelennek bizonyul, vagy a címzett nem küld 7 napon belül visszajelzést, pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremények átadása, az e-mailben egyeztetetteknek megfelelően személyesen történik.További rendelkezések:

A nyeremények kisorsolásán az adott játékfordulóban résztvevők vesznek részt. A nyeremények kisorsolása a Sanoma Budapest Lapkiadó ZRt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 9.)

A nyerteseket a játék során megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremények csak személyesen vehetők át. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A nyeremények után fizetendő adók és járulékok a Szervezőt terhelik, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, útlevél költsége, postai szolgáltatások díja) őket terhelik.

A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényt jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot módosítsa, felfüggessze vagy meg is szüntesse.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vállalja a felelősséget a játék során felmerülő technikai problémákért, különös tekintettel, a megadott e-mail cím (kliens) esetleges meghibásodásaiért.

A játék szervezői a játék végeredményével kapcsolatban fellebbezést nem fogadnak el, azzal kapcsolatos minden jogi út kizárva.

A játékban kizárólag magyarországi állandó lakhellyel rendelkező személyek vehetnek részt. A Heineken partihordók nyertesei nem lehetnek 18 életévüket még be nem töltött személyek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.