Élet-Stílus

Megajándékozta a Ferrari Räikkönent?

Egyesek biztosra veszik, hogy Kimi Räikkönen a következő évtől a Ferrarinál versenyez. Állítólag évi 30 millió eurót ajánlottak neki ötéves szerződés esetére, de ugyanennyit hajlandó a McLaren is megadni, ha náluk marad a finn pilóta. Addig is, amíg nyilvánosságra hozzák a hivatalos változatot, a nagy többség csak találgathat.

A találgatásnak adhat alapot egy napvilágot látott fotó. Räikkönen számára a Walz hardcore cycles motorépítő cég egyedi drag bike-ot készített. A motor a pilóta becenevét, az Icemant kapta. A cég honlapján be is mutatják a kétkerekűt. Ám a fotókon feltűnik egy másik jármű is, mégpedig egy Ferrari Enzo. A képek állítólag Räikkönen garázsában készültek, amit a pilóta egyszerű papucsos öltözéke is alátámaszt.

Miért olyan érdekes ez? Räikkönen közúton
Megajándékozta a Ferrari Räikkönent? 1

Nem akármilyen motort vásárolt a finn (vezess.hu)

is szeretheti a gyors kocsikat! De nem egy Ferrarit, hivatalosan ő egy Mercedes-Benz CLK DTM AMG-vel jár. Korábban a csapat “megkérte” Mika Häkkinent is, hogy váljon meg Ferrarijától, de Ralf Schumacher sem használhatta Porschéját, amikor a BMW-nek dolgozott.

Ez érthető is, hiszen a versenyautók mellett a pilóták a csapatok legnagyobb reklámhordozói. A jól értesültek úgy vélik, a versenyző ajándékba kapta az autót a Ferraritól, miután aláírta szerződését a csapattal. Az év végéig bizonyára a garázsban pihen az autó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik