Élet-Stílus

Rekordlátogatottsággal zárt a SZIN

Történetének eddigi legtöbb látogatóját, több mint 30 ezer vendéget fogadott a vasárnap hajnalban véget ért Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN).

A Tisza parti város programsorozata új helyszínekkel, nemzetközi sztárokkal, a hazai zenei élet krémjével, a SZIN tehetségkutató legjobbjaival és további kulturális és szabadidős eseményekkel várta látogatóit.

A hazai fesztiválélet legnagyobb múltra visszatekintő eseményét a rendszerváltást követő újraéledése óta negyedik alkalommal rendezték meg Szegeden, több mint 30 ezren voltak kíváncsiak az idei rendezvényre. Négy nap alatt hat zenei helyszínen mintegy százötven koncert, és további színházi-, sport-, szabadidős-, családi- és gyermekprogramok, valamint Civil Stand, Esélyegyenlőségi Park, SZINformatika Stage, Tolerancia Tábor és Magyar Parlament sátor várta a Szegedi Ifjúsági Napok közönségét.

Az idei év legnagyobb sikerei között volt a Kispál és a Borz eredeti formációja, 19 évvel ezelőtti felállása. Teltházas koncertet hozott Adam Freeland és szépszámmal tomboltak a Toy Dolls, koncertjén is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik