Élet-Stílus

A T-Mobile kitart a Ferencváros mellett

A T-Mobile a másodosztályban is szponzorálja a Ferencváros labdarúgócsapatát, a zöld-fehér klub évi 100 millió forintot kap a távközlési cégtől.

“Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége megküldte a kibontakozási tervet, melyben megfogalmazta a stabilitás megteremtésére vonatkozó rövid távú, illetőleg az erre épülő hosszú távú elképzeléseit” – olvasható a közleményben. ” A T-Mobile ezt a tervet elemezve és értékelve meghozta döntését a szponzorálás folytatásáról. Bár a kibontakozási terv bizonyos pontjaira a választ a közeljövő adja meg, a T-Mobile alapvetően teljesíthetőnek tartja a tervben megfogalmazottakat, amely kiutat jelenthet a jelenlegi válságos helyzetből.”

Az évi 100 milliós támogatásból a cég 50-et a működés biztosításához nyújt, a másik fele pedig az elért eredményektől függ. “További 50 millió forintot pedig eredményességi prémiumként folyósít a nemzetközi kupaküzdelemben való indulás jogát biztosító, a Magyar Kupában való sikeres szereplés, valamint a bajnoki cím megszerzése esetén.”

Az együttműködés folytatásának feltétele azonban a tulajdonviszonyok rendezése és a kibontakozási terv teljesítése is: “A Ferencváros anyagi biztonságának megteremtése érdekében a T-Mobile elvárja, hogy az FTC vezetősége sikeres tárgyalásokat folytasson, melynek eredményeként új tulajdonos és új vezetőség kerülhet a labdarúgó csapat élére, akik képesek lesznek megvalósítani a kibontakozási tervben felvázolt jövőképet. A T-Mobile továbbra is segítséget ad és együttműködik a Fradihoz méltatlan helyzet mielőbbi rendezésében.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik