Élet-Stílus

A MIÉP is megmentené a Fradit

Augusztus közepén a sportegyesület elnökségének asztalára teszi a Ferencvárosi Torna Club (FTC) megmentésének „megoldáscsomagját" a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP).

Szabó István Pál, a MIÉP budapesti elnöke – nevek említését hangsúlyosan mellőzve – elmondta: manapság minden érintett úgy nyilatkozik, hogy „csak jót akart az elmúlt időszakban a Ferencvárosnak”, miközben a klubot mostanra tönkretették.

Az egyesület körül „olyan emberek jelennek meg megmentőként a Ferencváros égisze alatt, akik ősferencvárosinak tartják magukat”, de „hordaként hordanák szét” a klubot – tette hozzá budapesti sajtótájékoztatóján a MIÉP ferencvárosi polgármesterjelöltje, az FTC elnökségi tagja.

Közlése szerint alapvetően az FTC gazdasági ügyeinek rendbetételére tesznek javaslatot, elképzeléseik szerint a szurkolókat részvényessé tennék.

Arról, hogy az egyesület márkanévhez fűződő jogai a Fotex Rt. tulajdonában vannak, Szabó István Pál úgy nyilatkozott, azok „visszaszerezhetőek”, mivel „a szerződésekben vannak olyan pontok, amelyeket kőkeményen meg lehet támadni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik