Élet-Stílus

Trulli marad a Toyotánál

Immár biztossá vált a Toyota csapat jövő évi pilóta párosa is, miután a japán csapat nyilvánosságra hozta Jarno Trulli szerződéshosszabbítását.

Bár az idei év igen balszerencsés volt Jarno Trulli számára, a korábban felmerült hírek után, ma hivatalosan is bejelentette a Panasonic Toyota Racing, hogy szerződést hosszabbított a versenyzővel. Az olasz pilóta 2009 végéig, azaz további három évig biztosan a japán csapat pilótája lesz. Trulli 2004 vége óta a Toyota pilótája.

“100 százalékig biztos vagyok a Toyota erejében, és hogy ezzel esélyes a Forma-1-es világbajnoki cím megszerzésére is. Éppen ezért több mint boldog vagyok, hogy hosszú távon folytathatom kiváló kapcsolatom a csapattal és továbbra is együtt próbálhatjuk meg elérni céljainkat” – mondta Jarno Trulli.

“Amikor csapatot építesz és fejleszted az autót, és a végső cél, a győzelem elérésért dolgozol, az mindig segít, ha folytonosság van a versenyzőidnél. Jarno kulcsszerepet játszott az utóbbi két évben, mióta a csapatunk része, és nagyon boldogok vagyunk, hogy folytatódik a kapcsolatunk.” – tette hozzá a csapat elnöke Tsutomu Tomita.

Jövőre így továbbra is az idei felállás szerint indulnak majd a Toyota versenyautói, azaz Ralf Schumacher és Jarno Trulli vezetheti őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik