Élet-Stílus

Vasárnapig ingyenes az Eb

A 28. úszó Európa-bajnokság szervezőbizottsága arról tájékoztatta korábban az MTI-t, hogy vasárnap estig meghosszabbítja a kontinensbajnokság eseményeinek ingyenes látogatását.

Ennek megfelelően a szinkronúszásból hátra lévő valamennyi program, így a szombati és vasárnapi döntők, valamint az esti kiegészítő rendezvények (csütörtökön és szombaton a Finnish Flyers akrobatikus műugrócsapat bemutatója, pénteken 20 órától pedig a Magyarország-Németország barátságos férfi válogatott vízilabda-mérkőzés) belépő nélkül tekinthetők meg. A díjmentes belépés sokakat vonzott szombaton a Széchy Tamás Uszodába, annak ellenére is, hogy sokáig a zuhogó esőben kellett szurkolniuk.

Amennyiben egyébként valaki elővételben már megvásárolta a jegyét, az különleges, mondhatni VIP-színvonalú ellátásban részesül a nézőtéri tribün legjobb szektoraiban.

“Ezt mindenkinek látni kell! Ezzel a jelszóval hirdettük meg ezt a közönségvonzónak szánt akciónkat” – nyilatkozott az MTI-nek Gyárfás Tamás, a szervezőbizottság elnöke. “Az uszoda mindenkié, s nagyon bízunk abban, hogy sokan fognak élni az így is felkínált lehetőséggel”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik