Élet-Stílus

Nistelrooy is kell a Realnak

A Real Madrid továbbra is szeretné megszerezni Ruud van Nistelrooyt, a Manchester United holland labdarúgóját.

A spanyol klub újabb ajánlatot tett a Vörös ördögöknek. A manchesteriek korábban már kikosarazták a válogatott támadó kérőjét, mondván meg sem közelítette azt az összeget, amennyit a futballista ér.

“Már csak a Manchester válaszára várunk” – nyilatkozta a Real szóvivője. Spanyol lapértesülések szerint a királyi gárda ezúttal 15 millió eurós ajánlatot tett. A német lapok eközben arról cikkeznek, hogy a Bayern München is szívesen látná a holland támadót a keretben. Nistelrooy-ra állítólag 17 millió eurót is hajlandó áldozni a bajor egyesület.

A manchesteri klub azonban legalább 21 milliót szeretne a holland támadóért, aki a napokban visszatért angliába és edzésbe állt a ManU-nál.

A következő szezonban azonban már biztosan nem Manchesterben játszik Nistelrooy, hiszen egy levelet írt a klub vezetőinek, melyben kérte, hogy engedjék el. “Ha egy játékosom nem játszik teljes szívvel a csapatért, akkor nincs értelme marasztalni.” – nyilatkozta a hét elején Sir Ale3x Ferguson, az angol klub menedzsere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik