Élet-Stílus

Torres: nem megyek sehova

A fiatal válogatott támadó bejelentette, hogy idén nyáron még biztosan nem távozik az Atletico Madrid együttesétől. Fernando Torres-nek 2008-ig van szerződése a fővárosi klubbal.

A 22 éves csatár az elmúlt két-három idényben parádés játékkal rukkolt elő, és a vébén is megmutatta, hogy ért a gólszerzéshez. Többször is felmerült már a neve Európa topklubjainál; elsősorban a Manchester United szerette volna megszerezni, hiszen onnan minden bizonnyal távozik Ruud van Nsitelrooy.

Az angol klub a sajtóban megjelent hírek szerint több mint 25 millió angol fontot kínált a spanyolért, aki azonban kedden bejelentette, hogy marad az Atleticónál. “Tavalyhoz hasonlóan ismét részt veszek a felkészülésben a következő szezonra, és nem áll szándékomban itthagyni a csapatot.”

“El kell felejtenünk a csalódást okozó legutóbbi szezont. Új edzőnk (Javier Aguirre) van, akiben bízik a csapat. Emellett több új játékost is igazolt az egyesület, úgyhogy alig várom már az első meccseket.” – mondta a madridi egyesület gólzsákja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik