Élet-Stílus

Ronaldo kell a Valenciának

A spanyol csapat elnöke bejelentette, hogy a nyáron leigazolt Fernando Morientes és Asier Del Horno mellett a Manchester United sztárját, Cristiano Ronaldót is szeretnék megszerezni. Juan Soler arra kérte az angol klub vezetőit, hogy tegyenek árajánlatot.

A Valenciában az elmúlt években rendkívüli erős keretet állítottak össze, amelyből azonban hiányoznak a kiemelkedő képességű játékosok. A következő szezonban is a bajnokság egyik esélyese a gárda, amely összeszokott és egységes, ám ennek ellenére az elmúlt években azonban nem ünnepelhettek komolyabb sikert a szurkolók.

Ezért is erősített a nyári hónapokban az együttes, amely a Liverpooltól vásárolta meg a Morientest, majd a Chelsea-nél légióskodó Del Hornót hozta vissza a La Ligába. A két sztár mellett szeretnék mindenképpen leigazolni Ronaldót, akinek a jövőjéről az elmúlt hetekben rengeteg pletyka jelent meg.

Rooney és Ronaldo együtt?

Az angolok elleni mérkőzést követően úgy tűnt, hogy a portugál középpályás napjai meg vannak számlálva az Old Traffordon. Ronaldo a németországi világbajnokság negyeddöntőjében 40 métert sprintelt, hogy piros lapot követeljen manchesteri csapattársa, Wayne Rooney ellen.

A mérkőzést követően megindultak a találgatások, és egy másik spanyol csapat, a Real Madrid vetette ki a hálóját a fiatal tehetségre. Érdekes módon Ronaldo – számos ennek ellentmondó nyilatkozat után – bejelentette, hogy jól érzi magát Manchesterben, és szívesen marad Angliában. Mindez nem vette el a Valencia elnökének, Juan Solernek a kedvét: „Mindig is tudtam, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, de semmi sem lehetetlen. Többször el kell küldeniük minket, hogy feladjuk a küzdelmet. Ráadásul időnk van még bőven, hiszen augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak. Először a klubbal, majd a játékossal fogunk tárgyalni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik