Élet-Stílus

Gerrard váltaná Beckhamet

Steven Gerrard bejelentette, hogy szívesen átvenné az angol labdarúgó-válogatott kapitányi karszalagját David Beckhamtől.

„Minden játékos erről álmodik, de a végső döntés természetesen Steve McClaren szövetségi kapitány kezében van. Ha engem kér fel, örömmel vállalom” – jelentette ki a Liverpool 26 éves középpályása.

A hírek szerint még ketten pályáznak a csapatkapitányi posztra rajta kívül: John Terry és Frank Lampard a Chelsea-ből – írja az MTI.

Beckham a németországi világbajnokság után mondott le a karszalagról, miután a gárda a negyeddöntőben elbukott. A legjobb nyolc között Portugáliával egy igen gyenge színvonalú találkozót játszott Eriksson csapata, amely a 62. perctől – Rooney kiállítása miatt – emberhátrányban játszott.

De a torna egészét tekintve is leszerepelt az angol válogatott. Egy olyan mérkőzése nem volt a vébé előtt az esélyesek között emlegetett együttesnek, amelyen igazán meggyőző játékot mutatott volna. Elsősorban a papíron bivalyerős középpálya (Gerrard, Beckham, Lampard és Hargreaves) mondott csődöt, talán csak a Bayern München légiósát lehetett kiemelni a rendkívüli munkabírása kapcsán. Persze nem segítette az angolokat, hogy Rooney éppen csak felépült sérüléséből, Owennek pedig Németországban fordult ki a térde.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik