Élet-Stílus

A FIFA kizárhatja az MTK-t

Visszasorolhatják az MTK labdarúgócsapatát a másodosztályba, amennyiben nem fizeti ki a két évvel ezelőtt eladott Torghelle Sándor menedzserét – közölte a FIFA a magyar klubbal.

A FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) arról tájékozatta az MTK és az MLSZ ( Magyar Labdarúgó Szövetség) vezetőit, hogy ha a kék-fehér klub péntek éjfélig (!) nem utal át 134 ezer eurót a Torghelle Sándort menedzselő irodának, a nemzetközi szövetség szankciókhoz folyamodik majd, s akár egy bajnoki osztállyal lejjebb is sorolhatja az egyesületet.

A pénzt az iroda vezetője, Gunnar Grynner követeli. Az üzletember szerint az összeg Torghelle eladása után jár a cégének.

Grynner úr kétszeresen is tévedésben van, hiszen mindamellett, hogy rossz helyre küldözgette a leveleket, ezzel a FIFA-t is megtévesztette – nyilatkozta az MTK honlapján Domonyai László klubigazgató.

Csak és kizárólag az MTK Hungária FC részére jöttek a különféle felszólítások, csakhogy ennek a klubnak Torghelle Sándorhoz soha nem volt köze, a játékos sohasem volt ennek a klubnak játékosa, ő az MTK Hungária Kft.-hez tartozott.

Többször is kértük az MLSZ-t, hogy járjon közben az érdekünkben a FIFA-nál, és világosítsa fel a nemzetközi szövetség illetékeseit és a menedzserirodát arról, hogy rossz helyen tesznek panaszt és követelnek pénzt. A svéd partner ráadásul jóval több pénzt szeretne kapni, mint amennyi véleményünk szerint jár neki – közölte magabiztosan a klubigazgató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik