Élet-Stílus

A szponzorokat nem riasztotta el a fejelés

A németországi labdarúgó világbajnoki döntőben kapott utolsó piros lapja ellenére valamennyi szponzor megerősítette hosszú távra aláírt szerződését Zinedine Zidane-nal – adta hírül kedden a Le Figaro című napilap.

“Együtt élünk, együtt halunk” – a francia válogatott jelmondatát a csapatkapitány egyéni szponzorai is magukénak vallják, akik szerint a csúfos vég – az olasz Marco Materazzi mellkason fejelése – semmit nem változtat Zidane csodálatos karrierjén és különleges személyiségén.

“Zidane kiállítása nem teszi kérdésessé a 2015-ig aláírt szerződést” – tudatta a Danone, amelynek gyermekeket segítő nagykövete lesz Zizou. Szeptemberben a 10-12 éveseknek rendezett Danone Nations Cup-on személyesen lesz jelen, majd a cég első bangladesi tejtermék-gyárát fogja felavatni.

A Generali szerint Zidane a francia labdarúgás jelképes alakja marad, amit az is bizonyít, hogy a 2006-os világbajnokság legjobb játékosának választották.

Az adidas 2017-ig támogatja a francia klasszist, s karrierjének elismerése jeléül internetes oldalt nyit. A www.mercizidane.fr szombattól látogatható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik