Élet-Stílus

A BL-meccseket és a 2008-as foci Eb-t is az MTV közvetíti

A Magyar Televízió (MTV) élőben közvetíti a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot és visszakerült a nemzeti főadóhoz a Bajnokok Ligája (BL) sorozat is - jelentette be Rudi Zoltán MTV-elnök kedden, sajtótájékoztatón.

Az MTV kizárólagosan rendelkezik az élő jogokkal, a 31 találkozóból 27 az m1-en élőben lesz látható. A meccsek 18 és 20:45 órakor kezdődnek majd.

A legrangosabb labdarúgó-találkozók sorában három év elteltével visszatér az MTV képernyőjére a Bajnokok Ligája is, méghozzá három idényre. A 13 mérkőzéshét során az MTV rendelkezik az első választás jogával. A műsorok 20:05 órakor kezdődnek, a műsorvezető Egri Viktor, a szakértő Bozsik Péter szövetségi kapitány lesz, a kommentátorok pedig Somos Ákos és Zoltán.

Az augusztus 12-én sorra kerülő Magyarország-Villarreal (spanyol csapat) labdarúgó összecsapást szintén az MTV adja.

Az MTV legközelebbi nagy feladata a július 26-án kezdődő margitszigeti úszó Európa-bajnokság közvetítése, amely – amint Rudi Zoltán elárulta – csaknem 700 millió forintba kerül. Telesport 57 adásban mintegy 73 órán keresztül számol be a viadalról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik