Élet-Stílus

Napi 28 milliót kereshet Beckham

A vártnál jóval hamarabb elbúcsúzott az angol válogatott és David Beckham a világbajnokságtól. Pár nappal később kiderült, hogy egy térdszalag-sérülés miatt kénytelen hat hetet kihagyni a sztár, akit az egyesülete új, igen bőkezű szerződéssel vigasztalna.

A Real Madrid vasárnap megválasztott elnöke, Ramon Calderon új kontraktust akar a “Spice Boy”-nak felajánlani: évente 36 millió eurót keresne a Beckham, ami naponta körülbelül 100 ezer eurós (körülbelül 28 millió forint) gázsinak felel meg.

Szeretném, ha nálunk fejezné be a pályafutását – nyilatkozta Calderon. Beckham jelenlegi szerződése az augusztusban kezdődő idényre még érvényes, de az új kontraktus értelmében 2009-ig maradna a spanyol fővárosban. Ez nagyjából azt jelentheti, hogy a most 31 éves focista a Madridból vonul vissza. Beckhammel egyelőre nem tárgyalt Calderon, de az elnök megígérte, hogy azonnal beszélni fognak, amit hazatér nyaralásából a focista.

Beckham már most a legjobban kereső focisták közé tartozik. A Pepsi-vel kötött reklámszerződése évente 13 millió eurót hoz a család konyhájára, a Gillette-től pedig 5,9 milliót kap.

Még egy Ronaldo a Realnál?

Miközben Beckham már évek óta a Realnál játszik egy másik sztárjátékos is mindenképpen a spanyol fővárosi csapathoz menne. Cristiano Ronaldo a szerdai elődöntőben elszenvedett vereség után még egyszer jelezte, hogy mindenképpen Madridban folytatná. A Manchester United 21 éves középpályása szerint még a héten döntés születhet az ügyben.

Nem fogják sokáig siratni Angliában a fiatal portugál tehetséget: a sajtó Ronaldót tette felelőssé a Wayne Rooney-nak adott piros lapért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik