Élet-Stílus

Hűsítő roaming-kedvezmények

A külföldön nyaralóknak nyújt kedvezményes mobiltelefonálási lehetőséget a Pannon és a T-Mobile. A Pannon a számlás ügyfeleinek kedvez, a T-Mobile pedig a fogadott hívásokat teszi félárassá.

Augusztus végéig féláron beszélhetnek a Pannon ügyfelei az új roaming szolgáltatással a legkedveltebb nyaralóhelyekről. Azok a számlás előfizetők, akik júliusban vagy augusztusban megrendelik az 50 százalékos roaming percdíjkedvezményt 1500 forintos havidíjért a megrendeléstől számított 30 napig a teljes ár feléért hívhatják Magyarországot, és a külföldi tartózkodási helyük szerinti helyi számokat, valamint féláron fogadhatják a hívásokat is. Az 1741-es számon megrendelhető szolgáltatás a következő országokban élvezhető: Ausztria, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Görögország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Ukrajna.


Július 1. és augusztus 31. között 12 országban 50 százalékkal olcsóbban fogadhatnak hívásokat és küldhetnek SMS-t a T-Mobile magyarországi ügyfelei. A nyári kedvezménnyel így a T-Mobile hálózatokon, és négy további népszerű nyaralóhelyen (Olaszország, Görögország, Spanyolország, Franciaország) meghatározott partnerhálózatokban jelentősen kedvezőbb lesz a külföldi mobilhasználat. A fogadott hívásokra és az elküldött szöveges üzenetekre érvényes roaming akciónak köszönhetően a szolgáltató előfizetői beérkező hívás esetén percenként 51 forintért telefonálhatnak (T-Mobile USA 60 Ft), vagy 39 forintért üzenhetnek SMS-ben. Az olcsóbb külföldi mobilhasználaton túl a T-Mobile ügyfelei számos országban élhetnek az MMS küldés lehetőségével, és 3G készülékkel 18 ország 29 hálózatán videotelefonálhatnak is.


Az 50 százalékos roaming kedvezményt a T-Mobile előfizetői az alábbi országokban és hálózatokon vehetik igénybe:


Amerikai Egyesült Államok T-Mobile
Ausztria T-Mobile
Csehország T-Mobile
Franciaország Orange
Görögország TIM
Hollandia T-Mobile
Horvátország T-Mobile
Nagy-Britannia T-Mobile
Németország T-Mobile
Olaszország TIM
Spanyolország Amena
Szlovákia T-Mobile



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik