Élet-Stílus

Samsung okostelefon QWERTY billenytűzettel

A Samsung bejelentette, hogy piacra dobja új Slim QWERTY Smartphone-ját, az SGH-i320-at, ami egyben azt is jelzi, hogy a cég a okostelefon-piacon is igyekszik megvetni lábát.

Az Samsung i320 szupervékony „pengemobil”, mindössze 11,5 mm vastag, a súlya 95g, és QWERTY-billentyűzettel rendelkezik. A billentyűzet megegyezik a személyi számítógépeknél használatos billentyű-elrendezéssel, ami lehetővé teszi az e-mailek és SMS-ek kényelmesebb és gyorsabb küldését.
Az i320 Windows Moblile 5.0 smartphone operációs rendszerrel működik, így a felhasználók jól áttekinthető és használható, ismerős felhasználói felülettel találkoznak. A készülék lehetővé teszi szövegek megírását és tárolását, push e-mailezést, feljegyzések begépelését.

Az új ultravékony mobiltelefon által támogatott funkciók különösen hasznosak azon felhasználók számára, akik mobiltelefonjaik segítségével szeretnének chatelni, illetve e-maileket olvasni és küldeni. Az i320 beépített instant SMS programmal és „mobil-mail” funkciókkal rendelkezik, ami lehetővé teszi fotók, zene és más multimédiás üzenet küldését és fogadását.

A telefon nagy, 2,2 inches LCD kijelzővel van ellátva, valamint egy 1,3 megapixel felbontású fényképezőgéppel és olyan divatos multimédiás szórakoztató funkciókkal, mint a Bluetooth vagy a jó minőségű kettős hangszórók.
Az SGH-i320 ebben a hónapban kerül az európai boltokba.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik