Élet-Stílus

Parreira a hátsó ajtón távozott

Hazatért a németországi labdarúgó-világbajnokságra címvédőként érkezett brazil válogatott. Néhány drukker várta a csapatot a repülőtéren, a hátsó ajtón távozó Parreira jövőjéről még nem döntöttek.

Meglepetésre már a negyeddöntőben búcsúra kényszerült brazil válogatott, amelyet – ahogy várni lehetett – nem köszöntött ünneplő tömeg. A szurkolók és a média dühétől tartó Carlos Alberto Parreira szövetségi kapitány pedig egy hátsó ajtón távozott a repülőtérről.

A szakember félelme egyébként alaptalannak bizonyult, a Franciaországtól elszenvedett negyeddöntős kudarcba a legtöbben ugyanis – ha szomorúan is, de – beletörődtek, a légikikötőben is mindössze néhány drukker fogadta a játékosokat.

Később Parreira sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta: számára ugyanolyan fájó a kiesés, mint minden brazil számára. “Senki nem akarta jobban, mint én, hogy a csapat újra világbajnok legyen” – jelentette ki, majd hozzátette: a jövőjéről csak azután kíván nyilatkozni, hogy tárgyalt a szövetség vezetőivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik