Élet-Stílus

Ronaldo: barátom Rooney és köztem semmi probléma

Semmilyen konfliktus nincs a portugál Cristiano Ronaldo és a brit Wayne Rooney között; a luzitánok fiatal játékosa – a hírekel ellentétben - örömmel megy vissza klubjához a Manchetset Unitedhez is.

„Hihetetlen, hogy miket le mertek írni arról, hogy mi van köztem és csapattársam és barátom Rooney között. Az ég világon nincs semmi problémánk. A meccs végén beszéltünk egymással, és kettesben mindent tisztáztunk” – mondta a BBC-nek Cristiano Ronaldo, aki az angol-portugál negyeddöntőn utolsóként értékesítette azt a 11-est, ami végül megpecsételte Anglia sorsát.

A Manchester United fiatal játékosáról azért kezdtek el cikkezni, mert amikor a meccs 62. percében Rooneyt egy butaság miatt kiállították, Ronaldo aktív részese volt a kialakult perpatvarnak. Állítólag kárörvendően kikacsintott csapata kispadja felé, valamint befolyásolhatta a bírót abban, hogy kiállítsa a britek magáról megfeledkező csatárát.

„Wayne a meccs után sok sikert kívánt nekem, azt mondta, jó csapatunk van, sokáig juthatunk, ha így folytatjuk” – idézte fel a portugál csapattársával folytatott beszélgetését. Ronaldo kiemelte, hogy Rooney nem volt rá mérges, sőt!, azt mondta, hogy teljesen ki van attól, ahogy az angol sajtóban bánnak vele. „Ők csak zavart akartak kettőnk között kelteni, de mi ehhez már hozzászoktunk” – idézte csapattársát Ronaldo.

A portugálok egyik legtehetségesebbnek tartott játékosáról az elmúlt napokban olyan írások is megjelentek, hogy a Real Madrid kedvéért távozni készül klubjától, a Manchester Unitedtől. Minderről az érintett úgy vélekedett, hogy: „Ezek teljesen hamis állítások. Természetesen vissza akarok menni Manchesterbe. Ezek mind csupán csak tipikus angol sajtófogások. Nem érdekelnek”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik