Élet-Stílus

„Totti nagyobb, mint az edző hibája” – sajtóbírálat

Kemény támadásokat kapott az olasz sajtótól Marcello Lippi, az olasz válogatott kapitánya azok után, hogy csapata csak egy vitatott 11-essel jutott be a legjobb nyolc csapat közé.












„Totti nagyobb, mint az edző hibája” – sajtóbírálat 1



„Totti nagyobb, mint az edző hibája” – sajtóbírálat 2
Mindenki a fejemet célozza? Marcello Lippi (AP)
„Totti nagyobb, mint az edző hibája” – sajtóbírálat 3

„Totti nagyobb, mint az edző hibája” – harsogja címoldalán a Corriere dello Sport, amelynek cikkírói elsősorban azt nehezményezik, hogy miként kerülhetett a csapatba Francesco Totti helyett a vb-n első ízben Alessandro Del Piero.

Corriere dello Sport szerint Totti újfent a pályán bizonyította be, hogyan is kell válaszolnia a kritikusainak. „Negyed óra alatt többet tett, mint sok játékos egész 90 perc alatt.” – írja a lap.

Két év intelligens munka után Lippi tegnap megpróbálta széttépni álmunkat – írta az újság, amely eddig sem a lojalitásáról, sokkal inkább szókimondó bírálatairól híres.

Egy másik világhírű sportlap, a La Gazzetta dello Sport azt is élesen felrótta a szakvezetőnek, hogy Vincenzo Iaquintát és Andrea Barzaglit is a pályára küldte csereként.

A lap szerint egy vitatható 11-essel ment csak tovább a gárda, így a játékosoknak komolyan össze kell szedniük magukat. Olaszország pénteken küzd meg a negyeddöntőben Ukrajna ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik