Élet-Stílus

Senderosnak befejeződött a vb

Philippe Senderosnak véget ért a világbajnokság, mert vállsérülése miatt nem állhat a Svájci válogatott rendelkezésére a nyolcaddötnőben.












Senderosnak befejeződött a vb 1



Senderosnak befejeződött a vb 2
Senderos, a sérült (AP)
Senderosnak befejeződött a vb 3

Az Arsenal játékosa a koreaiak ellen kivívott nagyszerű 2-0-s mérkőzésen sérült le, előtte ő szerezte meg fejesgóllal csapatának a vezetést. (Ott is megsérült: emlékezetes, felrepedt a szemöldöke és vérzett is)

A játékost a második játékrészben kellett lecserélni, miután egy esésénél erősen megütötte a vállát. Akkor még nem lehetett biztosan állítani, de szombaton az orvosok egyértelműsítették: a játékosnak kificamodott a válla.

Rudolf Roeder doktor szerint esélyes, hogy műteni is kell a keménykötésű védőt, de az biztos, hogy két hetet most pihentetnie kell a sérült testrészt.

Természetesen ez egy nagy veszteség a számunkra, de már a meccsen is láthattuk, hogy milyen remekül helyettesített őt Johan Djourou – mondta a szövetségi kapitány. Kobi Kuhn hozzátette: legnagyobb erőségeink egyike, hogy bárkit tudunk helyettesíteni anélkül is, hogy túl sok erőfeszítésünkbe kerülne.

Svájc hétfőn Ukrajnával mérkőzik a legjobb 8 közé kerülésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik