Élet-Stílus

Spamet szűr a “Ninja“

A rendhagyó nevű - Messaging Ninja - szoftver 2 spamszűrőt és 2 antivírust egyesít egyetlen termékben a Microsoft Exchange kiszolgálók védelme érdekében. A Messaging Ninja, az iHateSpam spamszűrő rendszer utódja.

A Sunbelt termékeire hagyományosan jellemző a különleges névadás, a cég Messaging Ninja esetében sem tett kivételt. A termék minden levélszűréssel kapcsolatos problémára megoldást ígér: a 2 integrált antivírus, a BitDefender és az Authentium biztosítja a vírusvédelmet, a spamszűrésről pedig a Cloudmark Authority és a Sunbelt Software saját fejlesztésű szűrőmotorja gondoskodik.

Az alkalmazott Cloudmark-technológia világszerte napi 600 millió e-mail szűrését végzi, és 160 ország több millió felhasználójának állandó visszajelzései alapján biztosít megbízható, valósidejű levélminősítő szolgáltatásokat. A saját fejlesztésű Sunbelt szűrőmotor alapvetően más megközelítéssel egészíti ki a spamszűrést, és állandóan frissített spamadatbázis, illetve formai analízis alapján biztosítja a kéretlen levelek azonosítását. A Messaging Ninja lényeges újítása az intelligens csatolmányszűrő, amely nem csupán a kiterjesztés alapján, hanem a fájl valós tartalma szerint azonosítja az egyes fájltípusokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik