Élet-Stílus

Owen öt hónapra kidőlt

Brit lapértesülés szerint Michael Owen legalább öt hónapig nem játszhat: az angol labdarúgó-válogatott csatárának a svédek elleni 2-2-es döntetlennel zárult keddi vb-csoportmeccs 2. percében kifordult a térde.

A Sky Sport úgy tudja, hogy a Newcastle United támadója súlyos térdszalag-sérülést szenvedett. Az angol szövetség egyelőre nem nyilatkozott Owen ügyében, erről csak a tüzetes orvosi vizsgálat után tesz bejelentést.

Más szigetországi lapok még súlyosabbnak ítélték meg a játékos helyzetét, a Daily Mail, “Owen agóniája” című cikkében például azt írta, hogy a futballista akár nyolc hónapig is harcképtelen lesz.

A The Guardian cikkírója azon kesereg, hogy hiába került a 16 közé a csapat, kevés jó formában lévő támadó maradt a gárdában: “Owen nélkül kissé szédelgett az együttes, Eriksson kapitány elől már csak Peter Crouch-ra, Wayne Rooney-ra és Theo Walcottra számíthat.”

A Daily Mirror szerint a svéd Sven-Göran Eriksson taktikája olykor “nevetséges” volt, a gárda néha szenvedett, ám a találkozó bizonyos részeiben mégis megmutatta, képes arra, hogy a planéta legjobb futballcsapata legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik