Élet-Stílus

Digitális adásokat is vesz az LG MP3 playere

AZ LG Electronics bemutatta az első digitális adások vételére alkalmas (DMB) integrált memóriájú MP3 lejátszót. A DMB képes MP3 lejátszó egyik első darabja a cég DMB adások vételére alkalmas termékeinek.

Az MP3 lejátszó 2GB integrált memóriával rendelkezik, és tulajdonosok a zenelejátszás mellett akár igény szerint választhatnak az egyes helyeken már elérhető a mobil TV adások közül is. Az LG tervei szerint tovább bővíti DMB termékeinek palettáját, mobilplatformon, illetve PDA területen is.

Az FM35 minimalista dizájnja és fekete-fehér színei fénylő külsőt kölcsönöznek a high-tech lejátszónak. A most megjelent FM35-ös modell mindössze 52mm széles, 92 mm hosszú, és 14 mm vékony. A készülék 2,4 inches LCD kijelzővel és 16:9-es képaránnyal igyekszik élvezhetővé tenni a digitális adásokat. A készülék az MP3, WMA, OGG, AVI és ASF fájlformátumokat támogatja, továbbá egyszerre hallgathatunk rajta zenét és nézegethetjük kedvenc képeinket.

Az FM35 lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyaránt feltölthető az USB vagy a mobiltelefon kábelén keresztül. Az akkumulátor egy feltöltéssel 4 órányi DMB tévézést vagy 55 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az FM35 képes a számítógépről letöltött képek és szöveges dokumentumok tárolására is, így a felhasználók magukkal vihetik fájljaikat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik