Élet-Stílus

Tom Cruise a legbefolyásosabb

Tom Cruise hollywoodi színész lett a legbefolyásosabb híresség a Forbes amerikai magazin. Cruise történelmet ír, azzal, hogy másodszor került a csúcsra. A legtöbbet kereső Spielberg egy év alatt megkereste Csányi összes becsült vagyonát – írja a BBC Online.

A Forbes 10-es listája


1. Tom Cruise
2. The Rolling Stones
3. Oprah Winfrey
4. U2
5. Tiger Woods
6. Steven Spielberg
7. Howard Stern
8. 50 Cent
9. A Maffiózók szereplői
10. Dan Brown

A második helyen a The Rolling Stones zenekar tagjai állnak, akiket a harmadik helyen az Egyesült Államok nagy beszélgetős műsorvezetője Oprah Winfrey követ a harmadik helyen. Bár Mel Gibson és Madonna 2005-ben a harmadik és a nyolcadik helyen állt, de idén az első százban nem is szerepelnek.

Tom Cruise az első olyan híresség, akinek kétszer sikerült az első helyen végezni a listán. Eredményében a legtöbbet nem az nyomta a latban, hogy a korábban említett Oprah show-jában őszintén vallott szerelméről, sokkal inkább a Világok harcában nyújtott szereplésével. Ezzel sem színészi tehetségét jutalmazta a magazin, sokkal inkább azzal, hogy 67 millió dollárra sikerült feltornáznia a gázsiját.

A film rendezője, Steven Spielberg, a hatodik helyre csúszott be, mint a gazdaságilag legsikeresebb szereplője a listának. A szakállas rendező jövedelme ugyanis 332 millió dollár volt. Mögötte nem sokkal maradt le Howard Stern, a botrányairól híres rádiós műsorvezető, aki 302 millió dollárt kaszált, akit a Star Wars-legenda atyja, George Lucas követ 235 millió dolláros évi jövedelmével.

A hírességek jövedelemviszonyát jól mutatja, hogy Spielberg éves jövedelme nagyjából megfelel Magyarország leggazdagabb emberének tartott Csányi Sándor 70 milliárd forinra becsült összes vagyonának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik