Élet-Stílus

Hislop: Egy álom vált valóra

Élete legnagyobb eredményének tartja a svédek elleni döntetlent Trinidad és Tobago csapatkapitánya, a világhírű Dwight Yorke; a másik hős, Hislop kapus arról áradozott, hogy vb-újoncként pontszerzésükkel valóra vált egy álom. A svédek frusztrációról nyilatkoztak a 0-0-ra végződött meccs után.

“Sok meccset nyertem már, számos nagy sikert elérve a Manchester Uniteddel, de ez a mai döntetlen számomra mindegyiknél értékesebb” – fogalmazott a mérkőzés legjobbjának is megválasztott T&T-i csapatkapitány. Dwight Yorke örömtől duzzadóan nyilatkozta a mérkőzés után, hogy rendkívül büszke a csapattársaira, és mindannyiuk nevében köszöni a biztatást a szurkolóknak.

“Nem ez lesz az utolsó meglepetés, amit mi okozunk majd a világnak” – fakadt ki a csapat briliánsan teljesítő hátvédje a lefújás után. Carlos Edwards azt mondta, hogy úgy küzdöttek, mint az oroszlánok. “A mérkőzés előtt senki nem számolt velünk, na most már már mindenki tudhatja, hogy Trinidad nem egy vicc” – tette hozzá.


“Ez a mai este olyan, mintha egy álom vált volna valóra” – szólaltatta meg az érzelem húrjait a meccsen hibátlanul védő Shaka Hislop. A portás kifejtette: valójában nem védett igazán hatalmasakat, pusztán a csapat védelme működött kifogástalanul. “Reméljük, ez még csak a kezdet. Szeretnénk, ha minél többen szorítanának értünk” – mondta Hislop.



Hislop: Egy álom vált valóra 1

A svédek csak lesték a karibi kiscsapatot (AP)

Egész másként értékelték a számukra kellemetlenül végződött 0-0-át a skandináv csapat sztárjai. “Egyszerűen csak nem tudtuk bepasszírozni a labdát a hálóba. Ma ennyi volt a különbség” – vélekedett Zlatan Ibrahimovic. A csatár hozzátette, hogy igazán remek napot fogtak ki a trinidadiak, Hislop “csodálatos meccset játszott”, és az egész csapatuk mintha az “életéért játszott volna”.


Ibrahimovic nyugalomra intett mindenki: nem dőlt el semmi, nem hagyjuk magunkat elbizonytalanítani. Ilyen a futball, ha nem lövöd be a helyzeteidet, pórul járhatsz.

“Ez egy nagyon frusztráló este volt a számunkra” – fogalmazott a svédek játékosa Olof Mellberg, aki szerint ezek után megkettőzött erővel kell játszaniuk a következő két csoportmeccsükön.
“Nem lesz egyszerű, de bízunk magunkban, még igenis versenyben vagyunk!” – fűzte hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik