Élet-Stílus

Ballack játékra jelentkezett

Michael Ballack, a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Bild című nagypéldányszámú lapon keresztül játékra jelentkezett a világbajnokság pénteki Costa Rica elleni nyitómeccsére, holott már Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány is lemondott róla.

Ballack a jobb vádliját fájlalta, s a csütörtök esti edzést ki is hagyta. “Intenzíven kezeltettem magamat. Egészségesnek érzem magam, nem érzek fájdalmat. Játszani akarok” – közölte a Bild pénteki számában a 29 éves játékos, aki a világbajnokság után az angol Chelsea színeiben szerepel majd.

Klinsmann egy csütörtöki sajtóértekezleten Ballack sérülésével kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy “a legfontosabb előre nézni. Reméljük, hogy (Ballack) a második mérkőzésre már rendelkezésre áll.”

Ballack hevesen cáfolta, hogy későn jelentette sérülését, így az orvosok csak későn tudtak elkezdeni vele foglalkozni. A múlt pénteki Kolumbia elleni mérkőzés után a német játékosok kimenőt kaptak, s csak pünkösd hétfőjén tértek vissza a csapat berlini szállására.

Ballack azt bizonygatja, hogy csak vasárnap este kezdett érezni fájdalmat. Klinsmann is tápot adott a csapatkapitányt ért támadásoknak, miután azt mondta, hogy a játékos “alábecsülte” sérülését. Klinsmann a nap folyamán hirdeti ki véglegesen, hogy ki lép pályára Costa Rica ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik