Élet-Stílus

Zenebolt és mobil TV a Vodafone-nál

Június 8-tól a Vodafone elindítja 3G multimédiás szolgáltatásait, és ehhez kapcsolódóan megkezdi a 3G multimédiás készülékek értékesítését.

A június 8-tól Budapest teljes területén elérhetőek a Vodafone Magyarország legújabb multimédiás szolgáltatásai, amelyek a harmadik generációs készülékek lehetőségeit is támogatják. A mai sajtóbejelentés szerint a tesztfázisból átlépett budapesti és környéki sugárzás mintegy 17 százalékos lefedettséget jelent.

A 3G szolgáltatásokat több különböző előfizetési megoldáson keresztül érhetik el a felhasználók a legújabb készülékek segítségével. A multimédiás csomagok mellett napi fizetésű csomagokat is vásárolhatnak a szolgáltatásokat igénybe vevő mobilosok.

Online zeneáruház

Az egyik legérdekesebb szolgáltatás a most létrehozott online zeneáruház, ahol teljes lemezek ugyan nem tölthetők le, de a jól kategorizált mp3-ak között számos stílus legjobbjai megtalálhatók.

Mintegy félmillió zeneszámból álló katalógusból tölthetők le közel CD-minőségben teljes zeneszámok, ezzel a Vodafone az ország legnagyobb mobil-zeneáruházát nyitja meg. A zeneszámok letöltéséhez és lejátszásához nincs szükség egyedi programok külön letöltésére.

Mobil TV

A Vodafone Mobil TV-szolgáltatásának elindulásakor 2 élő és 3 szerkesztett csatorna lesz elérhető előfizetéses, illetve napi fizetéses rendszerrel. Az előfizetéses rendszerben egy kifejezetten felnőtt tartalmakat sugárzó ötödik csatornára is előfizethetnek a mobil TV-felhasználók.

A Vodafone napokon belül megkezdi a Magyarországon egyedülálló multimédiás tarifacsomagok értékesítését, amelyek egyesítik a hagyományos tarifák és a multimédiás csomagok előnyeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik