Élet-Stílus

Messi és Tevez nélkül kezd Argentína

Jose Pekerman argentin szövetségi kapitány lapjelentések szerint megtalálta azt a kezdő tizenegyet, amely a csapat első, szombati csoportmérkőzésén pályára lép. A Barcelona fiatal sztárja, Lionel Messi és Carlos Tevez is csak a kispadon foglal majd helyet.

Ugyanazzal a csapattal kezd Elefántcsontpart ellen az argentin válogatott, mint amelyik a legutóbbi felkészülési mérkőzésen Angolát verte 2-0-ra.

A gauchók kapujában Roberto Abbondanzieri áll, előtte Roberto Ayala, Gabriel Heinze, Nicolas Burdisso és Juan Pablo Sorin szűri a támadásoikat. A középpályán Javier Mascherano, Maximiliano Rodriguez és Esteban Cambiasso játszik majd, elől Juan Roman Riquelme szervezi a támadásokat, amelyeket Javier Saviola és Hernan Crespo próbál meg sikeresen befejezni.

A játékosok nem tudnak semmiről

Josénak összeállt már a fejében a kezdő tizenegy. Nekünk játékosoknak azonban még nem mondott semmit – nyilatkozta Carlos Tevez. A Corinthians Sao Paulo sztárja, akit az argentin sajtó Brazília királyának nevez éppúgy a kispadon foglal helyet, mint Barcelona fiatal labdarúgója, Lionel Messi.

A gauchók már napok óta az elefántcsontpartiak elleni meccsre készülnek. Az edzések zárt ajtók mögött zajlanak, a sajtó képviselői csak az esti levezetéskor láthatják a játékosokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik