Élet-Stílus

Kispál, Quimby: ingyenkoncertek az A38 Hajón

Idén másodszor indul be az A38 Hajó és az American Express Blue – Lépj tovább című ingyenes koncertsorozata, amelynek keretében fellép a Quimby, a Kispál és a Borz, a Heaven Street Seven, a Másfél, a Deti Picasso, a Zagar és az Emil.RuleZ!.

Új kezdeményezésként előzenekar-pályázatot hirdettünk meg, így a népszerű, „befutott” együttesek előtt szépreményű tehetségek mutatkoznak be. A fellépések nem csupán koncertek lesznek: arra törekedtünk, hogy a Blue – Lépj tovább eseményei olyan vizuális élményt adjanak, melyre az A38 történetében még nem volt példa. A Kiégő Izzók gárdája – kihasználva az A38 egyedülálló fekvését – nem mindennapi látványvilágot hoz létre, és szakítva az eddigi gyakorlattal, nem csupán a koncertet, illetve a fellépőket, hanem az A38 Hajó egészét vonja be a látványépítésbe.

A díjtalan belépés valószínűleg hatalmas érdeklődést von maga után. A koncertekre való bejutást megkönnyítendő, előzetes helyfoglalást teszünk lehetővé: az A38 Hajó honlapján, a www.a38.hu/blue weboldalon lesz lehetőség a koncertekre történő előzetes feliratkozásra.

Azoknak pedig, akik a belépéskot felmutatják Blue hitelkártyájukat, különböző ajándékokkal (például egy A38 vendégkártyával, Blue Coctaillal, illetve egy CD-vel kedveskedünk, melyet azon melegében, frissen készítünk az előzenekar koncertjéről).

A koncertsorozat június 14-én kezdődik a Quimby és a Monchichi Potenciál fellépésével. Július 5-én az Emil.Rulez! és a Bijou, július 19-én a Heaven Street Seven és a Vad Fruttik, augusztus 2-án a Másfél és a Deti Picasso, augusztus 23-án a Žagar és a DJ Bootsie Quartet koncertezik, a szeptember 6-i záróbulin pedig a Kispál és a Borz nyomja, előzenekara az Illúzió lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik