Élet-Stílus

A hollandok tartalékosan is nyertek

A jövő pénteken kezdődő németországi világbajnokságra készülő holland labdarúgó-válogatott Eindhovenben nyert a szintén vb-résztvevő mexikóiak ellen. A hollandok második garnitúrája kényelmesen győzelmet aratott, az ijesztően gyenge közép-amerikai együttessel szemben. A gólokat Heitinga, és a még csak 19 éves Ryan Babel szerezte.

Hollandia-Mexikó 2-1 (0-1)
Gól: Heintinga (53.), Babel (57.), illetve Borgetti (19.)

A dél-koreai válogatottat felkészülési meccsen továbbra is őrzi veretlenségét. Bosznia-Hercegovina legyőzése és a szenegál elleni 1-1 után Oslóban játszott gólnélküli döntetlent a norvég együttessel.

Norvégia-Dél-Korea 0-0 (0-0)

A kétszer 40 percig tartó találkozón Raymond Domenech francia szövetségi kapitány pihentette a legjobbjait: Zidane, Barthez és Henry sem lépett pályára. A csapat így is könnyed győzelmet aratott.

Franciaország- Lens 6-2 (3-1)
Gólok: Djibril Cisse (37., 39. és 79.) Sylvain Wiltord (45. és 76.) David Trezeguet (49.). illetve Nicolas Gillet (25.) és Steve Savidan (64.)


A hollandok tartalékosan is nyertek 1

Mexikó is bukdácsol (AP)

A közép-amerikai csapat tovább bukdácsol: a costa ricaiak egy katalóniai csapat, majd Ukrajna és Csehország ellen kaptak ki. A Ticók csütörtökön ismét leszerepelt, egy ideiglenesen összeállított csapat ellen sem tudtak nyerni. A beszámolók szerint Costa Rica minden téren alárendelt szerepet játszott.

Costa Rica-Rajna-Neckar válogatott 2-3 (1-2)
Kurt Bernand (11.) Alvaro Saborio (88. tizenegyesből) illetve Tomislav Maric (4., 13.) és Matteo Monetta (66.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik