Élet-Stílus

Klinsmann-nak nincsenek illúziói

A német szövetségi kapitány tisztában van azzal, hogy minden bizonnyal elveszíti az állását, ha a házigazda válogatott nem az elvárásoknak megfelelően szerepel a világbajnokságon.

Jürgen Klinsmannt már a poszt átvétele után sokan bírálták, és még inkább felerősödtek ezek a hangok, miután a németek mestere továbbra sem akart hazaköltözni Kaliforniából. Ráadásul a Nationalelf legutóbbi felkészülési mérkőzésein sem mutatott túl acélos teljesítményt.

A német együttes egykori sztárja tudomásul vette, hogy a nyomás jelentős része rá nehezedik. Tisztában vagyok azzal mi vár rám, ha a csapat csalódást okoz. Ha nem alakulnak jól a dolgok, engem kirúgnak – nyilatkozta a Guardiannek a 41 éves német szakvezető.

Nem is szabad, hogy mást tegyenek felelőssé egy esetleges kudarcért, teljesen normális, hogy a szövetségi kapitány viszi el a balhét. Nem fogom másra hárítani a felelősséget – tette hozzá Klinsmann, aki személyes kudarcként értékelné, ha a német együttes nem az elvárásoknak megfelelően szerepelne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik