Élet-Stílus

Saviolának nincs maradása

Javier Saviola távozni készül az UEFA Kupa-győztes Sevillától, Nelson Valdez pedig Bréma után egy másik Bundesliga csapatnál folytatja.

Saviolának nincs maradása 1

Saviola (AFP)




Saviolának nincs maradása 2

Nelson Valdez (UEFA)

“A Barcelonával kötött kölcsönszerződés értelmében a Sevillának opciós joga van Javier megvásárlására, ám az ajánlatuk korántsem meggyőző” – mondta a játékos érdekeit képviselő Alfredo Cabrera Brizuela, aki arról is beszámolt, hogy a csatár nincs túl jó viszonyban az együttes vezetőedzőjével sem: “Juande Ramosnak nem sikerült megtalálnia a közös hangot Saviolával, kapcsolatuk nem éppen baráti”.

Az argentin labdarúgó-válogatott 24 éves, Nyúl becenévre hallgató támadója 2001-ben hat évre szóló szerződést írt alá a katalánokkal, s azért került kölcsönbe a Sevillához, mert Frank Rijkaardnál nem jutott elég játéklehetőséghez, a gránátvörös-kékek kezdőcsapatában csak elvétve kapott helyet.

Valdez Dortmundban

Nelson Valdez, a Werder Bremen paraguayi labdarúgója a Borussia Dortmundban folytatja pályafutását. A 23 éves támadóért – aki négy évre kötelezi el magát – 4,7 millió eurót fizet a klub.

Valdez 80 meccsen 21 gólt szerzett a Werderben, de a Miroslav Klose, Ivan Klasnic csatárduó mögött jobbára csak a kispadról beállva jutott lehetőséghez. “Nelson nagyszerű játékos, életveszélyes a kapu előtt, pontosan erre van szükségünk” – nyilatkozta Hans-Joachim Watzke, a BVB kereskedelmi igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik