Élet-Stílus

Nem kell Adriano a Realnak?

Egy olasz játékosügynök szerint nem Adrianót akarja megszerezni a Real Madrid az itáliai futballpiacról, hanem Zlatan Ibrahimovicot, Gianluca Zambrottát és a két játékossal együtt a Juventusnál vezetőedzőként dolgozó Fabio Capellót.

Ernesto Bronzetti a Guerin Sportivo olasz hetilapnak nyilatkozva állította, hogy a spanyol királyi klub nem tart igényt az Internazionale brazil támadójára, annál inkább szívesen látná a kispadon Capellót, a madridi csapatban pedig Ibrahimovicot, a Juve svéd csatárkiválóságát és Zambrottát, a torinói bajnokcsapat klasszis védőjét.

A játékosközvetítő hozzátette, hogy a Capello iránt megnyilvánuló erőteljes érdeklődéssel együtt sem biztos benne, hogy az olasz szakember Madridba költözik, s úgy vélte, hogy igen jó az esélye a Real leendő vezetőedzőjének posztjára a svéd Sven-Göran Erikssonnak is, aki a világbajnokság után elköszön az angol válogatottól.

Annál határozottabban fogalmazott az Inter válogatott brazil támadójáról, mondván: “Adriano leigazolása nem szerepel a Real Madrid terveiben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik