Élet-Stílus

Boy George, Groove Armada, Yonderboi a Pecsában

A Petőfi Csarnokban folytatódik június 2-án az „Electronic Beats" fesztiválsorozat, amely a múlt héten a kölni E-Werkben kezdődött. Fellép többek között a Groove Armada, Boy George és Yonderboi is.

Az „Electronic Beats” ötvözi a médiákat, fesztiválokat, az élő előadásokat a kulturális tevékenységekkel – ezáltal a program lehetőséget kínál a hasonló életstílusú és hasonló kedvtelésekkel bíró embereknek a találkozásra, a zene élvezetére, új élmények gyűjtésére.

A 2005-ös telt házas rendezvények bizonyították, hogy e fesztiválok sikerrel vállalkoztak a különböző előadások és fellépők bemutatására, az underground és a mainstream elektronikus zene kedvelőinek örömére. Minden fesztivál számos zenekart és DJ-t vonultat fel, élő zenei előadásokat kínál.

A fesztiválokat a német Tango TV és a magyar Viva TV közvetíti. A legismertebb fellépők – Boy George, Hell és a Groove Armada – mellett sok külföldi és helyi művész is szerepet kap a fesztiválon. Az év során egy harmadik fesztivál megrendezését is tervezik Bécsben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik