Élet-Stílus

Zertifikat Deutsch

admin
admin

2006. 05. 29. 15:01

A Zertifikat Deutsch az egyik legismertebb német nyelvvizsga, a bécsi ÖSD vizsgaközpont, a német Goethe intézet, a WBT Frankfurt és a svájci Universität Fribourg munkatársai állítják össze. Az Európai nyelvi szintrendszer B1 szintjének felel meg, mely vizsga Magyarországon akkreditált középfokú nyelvvizsgát ad az osztrák diploma mellé automatikusan a vizsgázóknak Ezen a szinten a vizsgázó probléma-mentesen eligazodik a hétköznapi és szakmai élethelyzetekben mind szóban, mind írásban. A vizsga középpontjában a kommunikatív nyelvi kompetencia áll, de a nyelvi kifejezések pontosságára és helyességére is hangsúlyt fektetnek.
A most megjelent ZERTIKAT DEUTSCH – ZERTIFIKAT KOMPLETT című könyv nagyban segítheti a vizsgára való megfelelő felkészülést. A szerzők (Madaras Barbara és Dr Rohonyi Pálné) egyetemi tanárok; az ÖSD soproni vizsgahely vezetői. A szerzők – jól ismerve a vizsga követelményeit – hasznos tanácsokkal látják el a vizsgára készülőket, valamint a könyv egy részében a Zertifikat Plus nyelvvizsgára is felkészítenek. A gyakorlatok mind négy, a vizsgakiírásban szereplő alapkészség gyakorlására irányulnak, úgy, mint olvasásértés, nyelvhelyesség, íráskészség és a halott szöveg értése. A könyvhöz CD melléklet, illetve megoldási kulcs is tartozik.

Szerzők: Madaras / Dr. Rohonyi
Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó
Ára: 2850.-

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 29:  Phil Taylor engages with his fans during the Auckland Darts Masters at The Trusts Arena on August 29, 2015 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Michael Bradley/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.