Élet-Stílus

Rooney késni fog

Beigazolódott Sir Alex Ferguson sejtése, a legfrissebb orvosi jelentések szerint Wayne Rooney biztosan nem fog tudni játszani a június 9-én kezdődő foci világbajnokság csoportmérkőzésein.

A csütörtöki vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy a vártnál gyorsabb ütemben javul a Manchester United és a válogatott sztárjának állapota, ennek ellenére biztosnak tűnik, hogy a csoportmeccseken nélküle kell helyt állnia az angol válogatottnak. A Vörös Ördögök 20 éves csatára április 29-én, a Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból lábközépcsont-töréssel.

A pesszimista előrejelzések nem igazolódtak be, hiszen minden esély meg van arra, hogy szerepeljen a tornán, igaz ehhez a társak eredményes játékára is szükség lesz. Rooney lábát június 14-én vizsgálják meg, és akkor dől el végleg, hogy mikor csatlakozhat a kerethez.

Az angolok a B csoportban június 10-én Paraguay ellen, június 15-én Trinidad és Tobago legjobbjaival és június 20-án a svédekkel játszanak.

Jövő kedden a magyar válogatottal találkoznak, és feltehetően a legerősebb felállásban lépnek majd pályára, miután csütörtök este a “tartalékok” kikaptak a fehérorosz együttestől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik