Élet-Stílus

FN Foci-vb tippjáték játékszabály

admin
admin

2006. 05. 25. 20:45

Szabályok:

A játékban részt vehet minden regisztrált személy. A játékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Zrt. (továbbiakban Szervező), és a Netrix Kft. dolgozói, és azok hozzátartozói.

A játék időtartama:

Amennyiben kérdése van a tippjátékkal kapcsolatban, kérjük írjon a figyelonet@sanomabp.hu e-mail címre.


2006. május 26. – július 9.

A játék során előre meg kell tippelni a 2006. évi futball világbajnokság egyes mérkőzéseinek eredményeit. Az eredményes tippekért pontot kapnak a játékosok. A győztes csapat vagy a döntetlen eredmény eltalálásáért meccsenként 3, az eredmény pontos megtippeléséért pedig további 5 pont jár. A tippeket egészen a meccsek kezdetéig lehet módosítani. A játékba az indulásától kezdődően folyamatosan be lehet szállni még akkor is, amikor futball világbajnokság már elkezdődött. A lejátszott mérkőzésekre ilyenkor a játékos már nem tippelhet, azokért pontot nem kaphat.

A tippelés ún. „mérkőzésblokkonként” történik, a mérkőzés blokkok a következők: csoportmérkőzések, nyolcaddöntők, negyeddöntők, elődöntők, bronzmeccs, döntő. A játék indulásakor a csoportmeccsek blokk mérkőzéseire lehet tippelni, majd lesznek átmeneti időszakok, amikor már ismerjük a következő blokk egyes mérkőzéseinek ellenfeleit (például egyes csoportokban lezárulnak a küzdelmek, másokban még folynak). Ilyen esetekben a következő blokk meccseire is adható tipp. A következő „mérkőzésblokk” aktiválásáról értesítő e-mailt küldünk játékosainknak.


A részvétel regisztrációhoz kötött. Az eredményeket csak regisztrált játékosaink tippelhetik meg. Kérjük, hogy a regisztráció során valós adatokat adjon meg, mivel az esetleges nyereményekről a megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni.


Tippjátékunkra történő regisztrációval Ön egyben a FigyelőNet regisztrált felhasználójává válik.

Nyeremények:


A megszerzett összpontszám alapján a játék végén egy nyertest hirdetünk, aki megnyeri a játék fődíját, amely egy 1 hetes tunéziai üdülés 2 fő részére, bruttó 250 000 Ft értékben. Az utazást a Best Reisen utazási irodában foglalhatja be a nyertes. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.


Azok között, akik 2006. június 8. 24.00 óráig regisztrálnak kisorsolunk 64 felfújható strandfotelt.


A játék során „mérkőzésblokkonként” a legtöbb pontot elérő játékos további díjat kap. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.A blokknyertes díja egy kétszemélyes Budapestről induló oda-vissza repülőjegy bármely Wizzair desztinációra. A jegy tartalmazza a szükséges adókat és illetékeket. A desztinációk, amelyekre a

voucherek felhasználhatók Budapestről: London, Párizs, Brüsszel, Amszterdam, Malmö, Stockholm, Róma, Frankfurt-Hahn, Varsó, Szófia, Marosvásárhely, érvényességi időszakuk 2006. május 3.-december 14. között. (eddig kell befejezni az utazást). Az utat az utas(ok)nak legkésőbb 30 nappal indulás előtt le kell foglalnia a call centerben. A következő időszakokban nem lehet utazni a voucherekkel: május 25-28., június 2-5., július 21-augusztus 20., október 20-23., október 30.-november 3. Az adott járaton voucherrel foglalható helyek számáról kérésre a Wizz Air Call Centere ad felvilágosítást. Amennyiben a kiválasztott járatokon az értesítés időpontjában szabad hely áll rendelkezésre, Wizz Air a foglalást elkészíti, ellenkező esetben más időpontot javasol. Az utasoknak rendelkezniük kell az utazáshoz szükséges összes jogszabályi kellékkel, amit az adott úticélba történő beutazáshoz előírnak, mint például útlevél, vagy vízum.
A nyerteseket a sorsolásokat követően a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben az e-mail cím érvénytelennek bizonyul, vagy a címzett nem küld 7 napon belül visszajelzést, pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremények átadása, az e-mailben egyeztetetteknek megfelelően személyesen történik.


További rendelkezések:


A nyeremények kisorsolásán az adott játékfordulóban résztvevők vesznek részt. A nyeremények kisorsolása a Sanoma Budapest Lapkiadó ZRt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 9.)
A nyerteseket a játék során megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremények csak személyesen vehetők át. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.


A nyeremények után fizetendő adók és járulékok a Szervezőt terhelik, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, útlevél költsége, postai szolgáltatások díja) őket terhelik.


A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényt jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl.
A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot módosítsa, felfüggessze vagy meg is szüntesse.


A résztvevők tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vállalja a felelősséget a játék során felmerülő technikai problémákért, különös tekintettel, a megadott e-mail cím (kliens) esetleges meghibásodásaiért.


A játék szervezői a játék végeredményével kapcsolatban fellebbezést nem fogadnak el, azzal kapcsolatos minden jogi út kizárva.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Hosszú Katinka megvédte az Eb-címét

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.