Élet-Stílus

Bozsik kijelölte a kezdőcsapatot

Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az Új-Zéland elleni kezdőcsapatát.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Király Gábor – Fehér Csaba, Sebők Vilmos, Pető Zoltán, Lőw Zsolt – Tóth Balázs, Dárdai Pál, Molnár Balázs, Huszti Szabolcs – Szabics Imre, Gera Zoltán A találkozó szerdán 19 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

A bővebb keretkijelölés a dunavarsányi edzőtáborban történt sajtótájékoztató keretében, amelyen Bozsik Péter ismételten elmondta, hogy rendkívül hasznosnak ítéli a kétszer háromnapos együttlétet játékosaival, és az előre eltervezett feladatokat remek hangulatban végezték el.

Az újságírók részéről több kérdés is elhangzott azoknak a külföldön játszó labdarúgóknak a jövőjét illetően, akikről az elmúlt napokban meg nem erősített információk láttak napvilágot. Ezzel kapcsolatban mind Gera Zoltán, mind pedig Király Gábor azt mondta, hogy egyelőre semmi nem biztos, és most egyébként is a válogatott soron következő két mérkőzése köti le minden figyelmüket.

Kitűnően érzik magukat Budapesten az új-zélandi válogatott tagjai, nagyon tetszik nekik a város, és négy mérkőzésből álló európai túrájuk egyik legfontosabb állomásának tekintik a magyarok elleni találkozót.

Ricki Herbert szövetségi kapitány a Szusza Ferenc Stadionban tartott kedd esti edzés előtt azt mondta, hogy csapata összeszokott játékosokból áll, és rendszerint jól begyakorolt séma alapján dolgozza ki számukra a taktikát. A magyar válogatottról nincs túl sok információja, de természetesen tudja, hogy Bozsik Péternek ez lesz a debütálása, így a szokottnál is nehezebb összecsapás vár rájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik