Élet-Stílus

Morientes marad a Liverpoolnál

Fernando Morientes, korábbi sokszoros spanyol válogatott labdarúgó, aki a németországi vb-n szereplő keretbe nem került be, marad angol klubcsapatánál, az FC Liverpoolnál.

Ezt a csatár ügynöke, Ginés Carvajal közölte kedden, cáfolva ezzel a pletykákat, amelyek szerint a 30 éves játékos a következő bajnoki idényre hazatér, és a spanyol élvonalban, vagy a Real Betis, vagy az FC Valencia együttesében folytatja pályafutását.

Morientes 2003 januárjában távozott kegyvesztettként a Real Madridtól Angliába, s csatlakozott a Liverpoolhoz, amelyet honfitársa, Rafael Benítez irányít. Ám a környezetváltozás sem tett igazán jót neki, nehezen alkalmazkodott a Premiershiphez, s amióta a Vörösökhöz szegődött, önmagához képest kevésszer, mindössze 12 alkalommal szerzett gólt, s nem tudott a csapat alapemberévé válni.

Ügynöke a hazaigazolásáról felröppent híreket a brit sajtó minden alapot nélkülöző találgatásának nevezte, s leszögezte, hogy Morientes kitölti a szerződéséből hátra levő két esztendőt a Liverpoolnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik